Meny Stäng

Förvaringsalternativ till sovrummet

Ett bra sätt att få sin lägenhet att verka större är att ha bra förvaringsalternativ till sovrummet.

Här kommer vi lista några alternativ för dig som behöver lite inspiration:

Utdragbara lådor under sängen.

Oavsett om det är kläder, böcker, sängkläder eller något annat som behöver förvaras så är utdragbara lådor under sängen ett perfekt alternativ. Är du en ordningsam person så skaffa fack för att sortera ytterligare i lådorna. Är du en person som prioriterar annat än ordning och reda så fungerar de utmärkt för att snabbt kunna gömma undan saker från din åsyn. En stor fördel är dessutom att du inte behöver dammsuga under sängen längre.

Sängbord med liten låda

Perfekt för de saker du använder dagligen men kanske inte vill ha synliga. Vissa saker är dessutom bra att kunna nå från sängen, såsom boken du läser för tillfället eller en sovmask. Det är också ett bra ställe att gömma undan väckarklockan när den stör dig på morgonen.

Vägghyllor

Speciellt vid små utrymmen är det praktiskt att bygga på höjden. Sortera dina saker i korgar eller lådor som passar just din inredningsstil och var inte rädd för att experimentera med färger och mönster! Ställ gärna en blomma, eller någon annan fin inredningsdetalj som du gillar, mellan dina lådor för att få det lite mer luftigt och för att slippa den kompakta känslan.

Den klassiska byrån

Har du lite mer utrymme att utnyttja så är det aldrig fel med en klassisk byrå. Det finns en uppsjö av olika stilar att hitta oavsett budget och designsmak.
Allt som går att vika och stuva undan har ett givet hem i byrålådan. För er djurägare så är dessutom en utdragen byrålåda med något mjuk i en väldigt populär kattbädd.

Bra förvaring är a och o för att få till ett trivsamt och hemtrevligt sovrum där du kan slappna av i lugn och ro. Försök hitta det som passar just dig!