Meny Stäng

Hitta billiga sängar hos PolCart

Det är viktigt att sova bra för att man ska orka med vardagen, och förutsättningen för en god nattsömn är förstås en bra säng. Därför är det viktigt att du väljer din säng noga, så att du får en säng som är bra för just dig och din kropp. Det finns inget generellt svar på vilken säng som är den bästa eftersom vi har alla olika krav och önskemål om hur man ligger bekvämt och får en god nattsömn.

En del vill helst sjunka ner i en riktigt mjuk och skön säng, medan andra sover bättre i en säng med en lite hårdare madrass. Utbudet av både enkelsängar och dubbelsängar är riktigt stort och det finns sängar för alla oavsett vilka krav och önskemål du har.

Hos möbelbutiken https://polcart.se hittar du prisvärda och sköna sängar. Här är exempel på en snygg säng, med namnet MORENA. Sängen har måtten 160×200 som säljs hos PolCart till ett riktigt bra pris.

Snygg säng hos PolCart.se

Sängens utseende

Det är inte bara när det gäller komforten som valmöjligheterna är stora. Utseendet på sängen är naturligtvis också viktigt, och även när det gäller design och utformning finns det mycket att välja på hos PolCart.se. Du kan välja en säng med inbyggd förvaring eller en säng med plats för lösa förvaringslådor under om du vill ha någonstans att lägga extra kuddar, sängkläder eller andra prylar som inte har någon given plats. Här ska vi titta lite närmare på billiga sängar hos PolCart med smart förvaring.

Säng med förvaring hos PolCart.se
Säng med förvaring hos PolCart.se

Spara plats – fäll upp sängen mot väggen när den inte används

Ett bra sätt att spara plats är att skaffa ett sängskåp, med vilket du kan fälla upp sängen mot väggen när den inte används. Här har PolCart flera modeller som på ett smart sätt ger dig mer yta i bostaden.

sängskåp sparar plats
Smarta sängskåp hos PolCart.se

Kontinentalsäng med förvaring

Du kan välja en lyxig och skön kontinentalsäng som har en förvaringslösning som imponerar. Med denna kontinentalsäng kan du inreda ditt sovrum på ett sätt som gör att du får plats för saker som du inte vill ha liggandes framme. Du har plats för förvaring i sängens utrymme. Där kan du förvara extra täcken och filtar, sällskapsspel eller böcker som du inte har plats för i sovrummet.

Kontinentalsäng med förvaring
Kontinentalsäng med förvaring hos PolCart.se

Skapa en lugn och avkopplande sovrumsmiljö

Det är inte bara sängen som påverkar hur vi sover. Även sovrumsmiljön i stort är viktig i sammanhanget. Lugnt och tyst vill de flesta ha när man ska sova, men sådant som färg och mönster på väggarna, och vilka saker vi omger oss med, kan faktiskt också ha stor betydelse för hur vi sover. Lugna färger och diskreta mönster gör det lättare att koppla av, och därmed en bättre sömn. Kalla färger upplevs som mer rogivande än varma, och därför rekommenderar man ofta färger som blått och grått till sovrum. Har du svårt att sova och koppla av kan det vara lämpligt att undvika dator och teve i sovrummet, eftersom dessa kan ha en störande effekt.

Genom att fräscha upp sovrummet med lugna färger, plocka bort störande inslag och skaffa en ny skön säng kommer du att sova gott och vakna utvilad och pigg. Man brukar säga att en bra dag börjar med en god natts sömn, och med en bra säng och ett lugnt sovrum finns alla förutsättningar för både god sömn och bra dagar.