Meny Stäng

Howardfåtöljer

Väldigt många olika företag tillverkar så kallade Howardfåtöljer numera. Vissa av tillverkarna tillverkar väldigt bra produkter, medan kvalitet och utseende på Howardsoffor från vissa andra tillverkare är betydligt sämre. Det är givetvis upp till var och en vilken tillverkare man föredrar, men vår rekommendation är att man försöker välja en Howardfåtölj tillverkad av företaget Englesson om detta är möjligt, och det är det faktiskt för de flesta numera, tack vare att många av Englessons möbler säljs online. Därmed kan de skickas till alla orter i landet, så även den som bor lite avsides kan få en Howard fåtölj hemskickad utan problem.

Varför rekommenderar vi då just Englessons Howardfåtöljer?

Detta gör vi eftersom det familjeägda företaget har lång erfarenhet av att tillverka dem, betydligt längre än de flesta av deras konkurrenter. De har nämligen tillverkat dessa fåtöljer i över 50 år, så de har verkligen hunnit bli bra på detta vid det här laget. Detta gör att just deras Howardfåtöljer brukar vara överlägsna de flesta konkurrenters, och vill man köpa andra möbler som matchar perfekt tillverkar Englesson även en hel del annat också, från soffbord till bokhyllor, lampetter och så vidare.

Englesson är även känt för sin höga kvalitet, som återkommer i alla deras produkter, så skaffar man någon av deras möbler kan man räkna med att kunna ha kvar denna väldigt länge.

Den som beställer just en Howardfåtölj eller soffa från företaget kan dessutom välja mellan många klädslar, vilket också är ett stort plus. Alla tyger kommer dessutom från kända varumärken som också är kända för sin snygga design och kvalitet. Ralph Lauren och Designers Guild är bara två av företagets tygleverantörer, men även alla de andra leverantörerna håller lika hög kvalitet.

Skaffar du en Howardfåtölj kan du med andra ord räkna med att allt, från topp till tå, är av allra högsta kvalitet.